08-590 307 08

Grundat år 1975

Veterinär & Djursjukhus Stockholm

Veterinärer på Väsby Djursjukhus i Stockholm kan hjälpa dig med allt från förebyggande djurhälsovård, till tandvård, kastrationer, akutvård och medicinska utredningar. Som veterinär tar vi oss alltid tid till att lyssna på dig och din kamrat för att skapa de bästa förutsättningarna för din fyrbenta vän.

 

Våra ordinarie öppettider

Måndag – torsdag: 08:00-21:00
Fredag: 08:00-18:00
Lördag – söndag: 10:00-16:00

Ring oss!

 

Arbeta hos oss

Kontakta oss på Väsby Djursjukhus för mer information

Djursjukhus Stockholm

Väsby Djursjukhus är ett fristående djursjukhus som grundades år 1975 och har idag en modern narkos- och operationsavdelning, en vårdavdelning för inneliggande djur och medicinska utredningar, laboratorium, röntgen, CT, ultraljud, rehab, endoskopi och EKG och mycket mer.

I vår fina butik i Upplands Väsby utanför Stockholm säljs foder och djurvårds-artiklar. Välkommen in!

Veterinär Stockholm

Veterinärer på Väsby Djursjukhus i Stockholm kan hjälpa dig med allt från förebyggande djurhälsovård, till tandvård, kastrationer, akutvård och medicinska utredningar.

Vi tycker att det är viktigt att skapa en atmosfär där ni känner er väl omhändertagna och trygga. Som veterinär värnar vi alltid om varje enskild patient med personlig service och ett stort engagemang.

Nyheter

Här hittar du våra nyheter, pressmeddelanden och reportage.

Erbjudande på tandbehandlingar för hund & katt

Fram till den 20e december har vi 20% rabatt på tandbehandlingar för dom som har gjort en gratis tandkoll hos oss. Glöm inte att vi alltid har gratis tand, knöl och viktkoll! Välkomna att boka en tid på 08 590 307 08 önskar alla vi på Väsby Djursjukhus

Coronainformation

Hjälp oss att förhindra smittspridning av coronavirus, Covid-19 bland människor. Från den 9 februari 2022 gäller följande rekommendationer för våra besökare.

Ögonlysningsdag 25e januari

Ögonlysaren Karin Nygren finns på plats hos oss 25/1. Välkomna att boka tid i vår reception som ni når på tel. 08-59030708.
Built on Exego Publisher